Pi2Squad Poolparty 2.0 (18+)

 

Zaterdag 24 februari mag je je snorkel weer afstoffen en je beste zwempak uit de kast toveren want het is weer tijd voor de Pi2Squad PoolParty! Vanaf 19:00 is ons (niet zo) subtropisch zwemparadijs open en gaan we los met gekke contests en een nog gekkere party. Oh ja. de meest gekke film, namelijk de Pi2Squad film gaat deze avond ook in premiere. Dus bel je matties, haal je zwemdiploma en maak die barre tocht naar Groningen.

Programma:
19:00 – 20:00 Inloop en muziek verzorgd door the one and only Marcos Santana.

Tijdens het inskaten zal Marcos Santana jullie met zijn tropical guitar riffs naar een warmere plek brengen en is er de tijd om te genieten van wat eten bereid door de grillmeister pur sang: Grillamanyaro.

20:00 – 23:30 Best Trick Sessies

Ook dit jaar zullen wij weer gekke obstakels neer zetten voor de best trick sessies. Wat dit precies wordt houden we nog ff geheim maar dat het crazy wordt staat vast. De contest wordt gehost door the ultimate dank daddy Hobbe Hollands.

24:00: Pi2Squad Movie Premiere

Het moment suprême waar iedereen al jaren op zit te wachten: de premiere van de film van het meest gehypedte stoner-collectief uit Groningen. Voor het eerst op het witte doek en waarschijnlijk ook voor het laatst. Ook als je niet kan zwemmen of skaten moet hier zeker bij zijn!

00:30 Prijsuitreiking

Net als bij elke wedstrijd moeten er ook prijzen uitgereikt worden. Je maakt kans op vette goodies en de MVP van de avond pakt een custom Pi2Squad draaiplankje om overal de perfecte pi2 te kunnen bouwen.

01:00 Falus verrassingscontest

Wat dit precies is weten we zelf ook niet maar Falus kennende wordt het heftig.

02:00 – 4:20 Party

Dikke hits en gezelligheid in overvloed. En wat oudhollandse bargames waar nog wat prijsjes mee te pakken zijn. Denk aan spiekersloan en broekhangen. De muziek zal tijdens de avond weer verzorgd worden door het altijd vuige Knockout Collective. Zij staan garant voor foute hits en lekkere glijers. Dus doe een helm op want het dak gaat eraf!
Mocht je tijdens de avond honger krijgen wees dan niet bang want de enige echte Grillamanyaro komt weer eten fixen voor de hongerigen. Maar wees er snel bij want de supplies zijn limited.
Dit jaar hebben we de slaapzaal een upgrade gegeven en omgetoverd tot een heuse dormroom. Er zijn dus echte bedden beschikbaar. Maar wees slim en neem een slaapzak mee. Een matje kan ook handig zijn voor als de bedden vol zijn en niemand hem wil delen. Niet slapen is natuurlijk ook altijd een optie.

Kosten:

Entree zonder skateboard: 1,-
Entree inclusief inschrijving: 5,-
Entree inclusief inschrijving en overnachting (PartyPakket): 7,50

Nog een paar laatste huisregels:

– Zwembad alleen toegangbaar indien je in bezit bent van minimaal zwemdiploma A
– Niet rennen naast het zwembad
– Zwemmen met meer dan alleen badkleding is slechts na toestemming van het badpersoneel toegestaan.
– Balspelen zijn uitsluitend toegestaan wanneer er geen overlast voor andere bezoekers en/of omwonenden van het zwembad ontstaat.
– Aanwijzingen van het badpersoneel dienen te allen tijde te worden opgevolgd.
– Klappen als Hobbe een truuk land
– Vuurwerk verboden (Tim Bijsterveld we gaan je fouilleren)

Mega thanks naar alle sponsors van deze avond:
Skatestore, Baker Skateboards, Spitfire, Falus, Houtmood, Kollektive, Melon Optics en Penta Skateboards

Hou voor meer informatie deze pagina en de Pi2Squad insta (@pi2squad) in de gaten!